ΔΑΣΚΑΛΟΙ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Σι Γιέν Τζιά [κιν.: Shì Yán Jiā 释延佳]
34ης Γενεάς του Σαολίν
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Δάσκαλος Κωστόπουλος Ιωάννης, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968.
Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε την εσωτερική αναζήτηση ακολουθώντας πολλά διαφορετικά εσωτερικά μονοπάτια και διδασκαλίες.
Η πρώτη επαφή με τη διδασκαλία ZEN ξεκίνησε το 1992, με εκπαίδευση σε τεχνικές του Ναού Σαολίν της Κίνας και λίγα χρόνια αργότερα, ξεκίνησε η ουσιαστική εσωτερική διδασκαλία σε ανώτερες τεχνικές και διαλογισμούς του Θιβετιανού Βουδισμού. Στη συνέχεια, έλαβε το χρίσμα και τον τίτλο του ZEN Master, έχοντας ως αποστολή την διάδοση της διδασκαλίας ΖΕΝ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό, το 2019 έκδωσε το βιβλίο διδασκαλίας ΖΕΝ, με τίτλο "The Journey of the Raindrop" μέσω της amazon.com, με σημαντική επιτυχία σε Αμερική, Ινδία, Αγγλία και σε άλλες χώρες.
 
ΤΥΠΙΚΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Πιστοποίηση από την Κρατική Λαϊκή Ακαδημία Γουσού της Λουογιάν - Τμήμα Πολεμικών Τεχνών του Σαολίν για επάρκεια διδασκαλίας στο Τάι Τσι Τσουάν & Τσι Γκον. Αριθμός Πιστοποίησης Πτυχίου: 20051017. 
Επιπλέον έλαβε την ειδική πιστοποίηση έδρας εξεταστικής επιτροπής.
 
Πιστοποίηση ως Δάσκαλος του Σαολίν Τσουάν [Κιν.: Shàolínquán 少林拳] από το Κέντρο Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν - E.Π.Τε.Πο.T. [Κιν.: Zhǎngchūn jīng kāi fútú hànxué yánjiū长春 经开 国学 武道研究会] και την Ένωση Κοινωνικών και Αθλητικών Εκπαιδευτών του Τσανγκτσούν [Κιν.: Chángchūn Jīngkāi shèhuì tǐyù zhǐdǎoyuán xiéhuì 长春经开社会体育指导员协会] με Αριθμό Μητρωου: 20160310005.

Κάτοχος 4ου Duan από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φού.
ΕΛΕΝΑ ΣΑΛΙΑΡΗ
ΕΛΕΝΑ ΣΑΛΙΑΡΗ
Η Δασκάλα Έλενα Σάλιαρη, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στο Σαολίν Ρόου Τσουάν [Κιν.: Shàolín Róuquán Nèigōng 少林柔拳内功] και Τσι Γκον [κιν.: qìgōng 气功].
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Κάτοχος 2ου Duan από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φού, η οποία αποτελεί τη μόνη επίσημη αναγνωρισμένη Ομοσπονδία από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τα κινέζικα αθλήματα.
 
Πιστοποίηση ως Εκπαιδεύτρια του Σαολίν Τσουάν [Κιν.: Shàolínquán 少林拳] από το Κέντρο Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν - E.Π.Τε.Πο.T. [Κιν.: Zhǎngchūn jīng kāi fútú hànxué yánjiū长春 经开 国学 武道研究会] και την Ένωση Κοινωνικών και Αθλητικών Εκπαιδευτών του Τσανγκτσούν [Κιν.: Chángchūn Jīngkāi shèhuì tǐyù zhǐdǎoyuán xiéhuì 长春经开社会体育指导员协会] με Αριθμό Μητρωου: 201603230010.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ
Σι Γιέν Τζι [κιν.: Shì Yán Jì 释延济]
34ης Γενεάς του Σαολίν
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Δάσκαλος Νικόλαος Σανιδόπουλος, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Διέμεινε στη Κίνα τα έτη 2012-2016, όπου και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Γκουιλίν της επαρχίας Γκουανγκσί την Κινεζική Γλώσσα. Κατα την διάρκεια των σπουδών του παρακολούθησε πολλά πρόσθετα μαθήματα όπως Κινέζικη Καλλιγραφία με Δάσκαλο τον Μα Γι Μπου, Αρχαία Κινέζικα λαμβάνοντας την ηψηλότερη βαθμολογία. Αποφοίτησε Αριστούχος των Business Chinese και είναι κάτοχος κρατικού διπλώματος στην κινέζικη γλώσσα.
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Κάτοχος 2ου Duan από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φού, η οποία αποτελεί τη μόνη επίσημη αναγνωρισμένη Ομοσπονδία από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τα κινέζικα αθλήματα.
ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ"
Χαλκίδος & Υακίνθων 1
Λυκόβρυση - Αθήνα
© All rights reserved
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γιάννης Κωστόπουλος
Τηλ: 210 2777.710
Κινητό: 6937.243203  
(απογευματινές ώρες)